Novinkou od Franke je sklopná dřezová baterie s chromovaným ramenem 115.0263.158

Franke je značka, která je dlouhodobě známá svými kvalitními a designově povedenými kuchyňskými prvky. Mezi novinky této značky patří sklopná dřezová baterie s chromovaným ramenem 115.0263.158.

Popis produktu

Dřezová baterie je vyrobena ve stojánkovém provedení a má sklopné ramínko. Tento typ baterie je vhodný pro montáž pod okno. Díky sklopnému ramínku se snadno ovládá a může se používat k mytí hrnců, pánví a dalšího nádobí, které bývá často složitější opláchnout.

Baterie má oblý design, který se hodí pro moderní kuchyně. Výška baterie je 28,8 cm, takže se bez problémů vejde pod většinu kuchyňských oken. Ramínko je ve výšce 26,1 cm.

Vlastnosti produktu

Baterie je vyrobena ze vysokokvalitních materiálů, což zaručuje její dlouhou životnost. Chromové provedení zase zajišťuje trvanlivost a snadnou údržbu.

Montáž této baterie není náročná, díky čemuž si ji můžete nainstalovat sami. A pokud na to nebudete mít náladu nebo čas, můžete si jednoduše najmout odborníka, který vám baterii nainstaluje.

Všechny vlastnosti této sklopné dřezové baterie značky Franke jsou online dostupné na nabyteklevneji.cz – a to za velmi výhodnou cenu. Proto neváhejte a pořiďte si i vy tuto funkční a estetickou kuchyňskou pomůcku.

Sklopná dřezová baterie s chromovaným ramenem 115.0263.158

Přesto, že se jedná o novinku na trhu, Franke je značka, kterou lze více jak důvěřovat. Kombinace kvality, trvanlivosti a vzhledu, dělá z této baterie výhodnou volbu pro každého, kdo chce mít moderní kuchyň s kvalitním vybavením.