Sprchová baterie Kludi Balance – bez podomítkového tělesa, bílá/chrom 526559175

Chystáte se rekonstruovat nebo zařizovat koupelnu? Jistě se nevyhnuli ani úvahám o sprchové baterii. Vybírat můžete z mnoha variant – nástěnné, stropní, nebo podomítkové. Samotné podomítkové těleso je však často skryto za obklady a dlažbu, což ztěžuje opravy a údržbu. Co kdyby existovala sprchová baterie bez podomítkového tělesa? A co kdyby byla designově povedená? Takovou nabízí značka Kludi.

Páková podomítková sprchová baterie bez podomítkového tělesa

Sprchová baterie Kludi Balance je instalována pouze na povrchu stěny, takže není nutné bořit díry pro podomítkové těleso. Můžete ji tedy snadno a rychle zamontovat a kdykoli ji demontovat. Bez podomítkového tělesa se také snižuje riziko netěsnosti a přenosu vody do obložení. Baterie je páková, s možností regulace teploty a průtoku vody.

V provedení bílá a chrom

Sprchová baterie Kludi Balance je k dispozici ve dvou barevných variantách – bílá a chrom. Pro milovníky minimalistického designu a klidného interiéru je tu bílá varianta s matným povrchem. Chromová varianta bude pasovat v každém prostředí a vyniknou na ní každé kapky vody.

Závěrem bychom Vás rádi ještě upozornili na skvělou cenu této sprchové baterie v našem e-shopu. Nakupte si ji nyní za nejlepší cenu zde: https://www.crosta.cz/produkt/sprchova-baterie-kludi-balance-bez-podomitkoveho-telesa-bila-chrom-526559175.

Sprchová baterie Kludi Balance bílá/chrom

Je sprchová baterie Kludi Balance tou správnou volbou pro Vás? Určitě ano, pokud hledáte moderní a funkční způsob, jak řešit hygienické potřeby v koupelně. A s naší nabídkou za skvělou cenu už neexistují žádné překážky.